A PMA-ról


A PMA AG 1975 óta fejleszt és gyárt csúcsminőségű kábelvédő rendszereket. Svájci precizitással készített termékei világszerte hírnevet és elismertséget szereztek a területén ma már piacvezető gyártónak. A mára több mint 6500 termékből álló paletta bevált és bizonyított a vasúti járműgyártás, a gépgyártás, valamint a hajóépítés területén. Termékei mindamellett minden olyan helyen alkalmazhatók, ahol az energiaátviteli és adatkábelek megbízható védelmére van szükség, mint pl. automatizálás, robottechnika, vasúti és közúti infrastruktúra.

Leányvállalatai világszerte mintegy 170 alkalmazottal, Németországban, Angliában, Franciaországban, Spanyolországban, Ausztriában, Olaszországban és az USA-ban vannak jelen. A fejlett ipari országokban található partnercégei és a világot átszövő értékesítési hálózat gyors műszaki segítséget, személyre szabott szolgáltatást és rövid szállítási határidőt biztosít több ezer ügyfél számára nap mint nap.

A cég átgondolt termékkínálata, vevőorientált gondolkodásmódja az egész világon méltán tette elismertté és népszerűvé.

A kiváló minőség, a rendszeres gyártmányellenőrzés garantálja a felhasználók megelégedettségét. Nem csoda tehát, hogy a tökéletes megoldást kereső professzionális felhasználók a PMA termékeit alkalmazzák.

Több nemzeti és nemzetközi szervezet és vállalat tesztelte, jóváhagyta, bizonyos esetekben kifejezetten előírta a PMA termékek használatát.