Rólunk

Az Eurovill Profi Kft. 1992-ben alakult, közel két évtizede a PMA hivatalos magyarországi partnere és forgalmazója. Ügyfeleink elsősorban vasúti járműgyártó és javító vállalatok, gépgyártással foglalkozó cégek, nemzetközi nagyvállalatok magyarországi termelőegységei, kis és közepes vállalkozások.

A PMA AG-n túlmenően számos neves gyártónak vagyunk kizárólagos, vagy kiemelt magyarországi forgalmazója. Cégünk tevékenysége alapvetően két részre bontható: fűtéstechnikával kapcsolatos - elsősorban elektromos - termékek, illetve speciális szerelési anyagok forgalmazása.

Az Eurovill Profi Kft. egyéb termékei a www.eurovill.com weboldalon találhatók, vagy a lenti logóra kattintva közvetlenül elérhetők:

 

Atlantic
Atlantic elektromos fűtőkészülékek, konvektrorok lakossági és ipari felhasználásra. DEVI fűtőkábelek kültéri és beltéri használatra.
   
MIRRO
Tükörfűtés öntapadó fűtőfóliával és ragasztóba helyezhető fűtőszőnyeggel. Infrafűtések, elektromos kazánok.
   
Danfoss Thermo
Danfoss radiátorszelepek, termosztátok. Fűtőfóliák, fűtőtestek padló és padfűtéshez, kisállatok fekhelyének és itatójának fűtésére.
   
LEONI Studer BIMED
Hőálló és halogénmentes kábelek, vezetékek, vasúti kábelek Műanyag és fém tömszelencék, ellenanyák PG és metrikus menettel